Om mig

Finesse, detalje og topkvalitet er grundværdierne i mit firma, og jeg sætter en ære i at slibe og behandle folks gulve, så det bliver udført til perfektion.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Om mig

  Oplært fra barnsben

  Mit navn er Jonathan Bidstrup Andersen, og jeg er ejer af JB Gulventreprenør.

  Fra barnsben er jeg vokset op med en far, der har drevet en gulvsliberforretning, fra helt tilbage før jeg blev født.

  Lige fra jeg kan huske noget, har jeg været med ude og se ham slibe og behandle gulve.

  Jeg er derfor også blevet oplært af ham og hans grundværdier.

  Gulvservice med fokus på finesse, detalje og kvalitet

  Finesse, detalje og topkvalitet er grundværdierne i mit firma, og jeg sætter en ære i at slibe og behandle folks gulve, så det bliver udført til perfektion.

  Jeg er født og opvokset på Amager, og det er også her jeg holder til – dog kører jeg stort set på hele Sjælland for mine kunder.

  Jeg kæler for detaljen – derfor sørger jeg naturligvis altid for, at jeg afleverer en opgave, jeg er stolt af, og som jeg ved at du som kunde vil være fuldt ud tilfreds med, da det er et resultat jeg også gerne selv ville have hjemme hos mig selv.

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Ved at vælge JB Gulventreprenør får du:

  Brug en gulvmand med de rette grundværdier

  Jeg er perfektionistisk og detaljeorienteret. Det gælder både i forhold til selve arbejdet, men også i forhold til at du som kunde kan regne med mig.

  Jeg garanterer en håndværker, der altid overholder sine aftaler, og som du som kunde altid vil kunne stole på. Det er nemlig alfa omega, at du som min kunde kan føle dig tryg ved, at det lige præcis er mit firma, der skal give dine gulve nyt liv.

  Indhent tilbud