Gulvreparation

Vi yder professionel rådgivning forud for enhver gulvreparation, og vi tilbyder både afhøvling, afslibning og overfladebehandling. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på gulvene og for at gennemgå mulighederne.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Reparation af gulve ​udføres med faglig stolthed

  Vores fokus er at levere god service og høj kvalitet

  ​Har du brug for en gulvmand, som har erfaring med reparation af gulve? Så lad os reparere gulvene for dig. Hos JB Gulventreprenør reparerer vi trægulve med faglig stolthed og stor passion.

  Vi har altid fokus på god service og høj kvalitet. Samtidig har vi øje for detaljen, så vi sikrer, at det færdige gulvarbejde bliver, som du ønsker.

  Vi ligger på Amager, og vi laver gulvarbejde for kunder i blandt andet Kastrup, Rødovre og Hvidovre samt mange andre steder.

  reparation af gulv

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Se vores før-/ og efter-billeder

  Se vores resultater hos tidligere kunder nedenfor.

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Vi yder professionel rådgivning forud for enhver gulvreparation

  Vi tilbyder alt fra slibning til overfladebehandling

  ​Den mest almindelig form for reparation af gulve består af lettere afslibning, hvor vi først polerer gulvet og derpå laver en overfladebehandling med for eksempel lak, olie eller lud.

  I visse tilfælde er der behov for grovslibning, og der kan endvidere være behov for gulvafhøvling, hvis der er større ujævnheder, hakker og skader i overfladen. Dog er det ikke alle gulve, der er egnede til afhøvling. Det vurderer vi fra gang til gang.

  Vi yder professionel rådgivning forud for enhver gulvreparation, og vi tilbyder både afhøvling, afslibning og overfladebehandling. Det sker med fokus på finesse, detalje og kvalitet. Det er vigtigt for os, at kunderne kan stole på os. Derfor forlader vi aldrig en opgave, før vi er stolte af arbejdet, og før kunden tilfreds.

  Få meget mere at vide om reparation af gulve

  ​Kontakt os for at høre mere og for at træffe en aftale. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på reparation af gulve.

  Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på gulvene og for at gennemgå mulighederne.

  Indhent tilbud