Gulvsliber til gulvslibning

Finesse, detalje og kvalitet er altid i fokus hos os i forbindelse med gulvslibning. Derfor får du også råd og vejledning af vores gulvmand.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Alle former for afslibning af gulv

  Vi sliber gulve med stor faglig stolthed

  Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst gulvsliber til afslibning af gulv? Så kontakt os for at få et tilbud på gulvslibning.

  Hos JB Gulventreprenør sliber vi gulve med stor faglig stolthed. Vi lægger vægt på kvalitet og har sans for detaljerne. Dermed kan du være sikker på, at resultatet bliver præcis, som du ønsker. Samtidig lægger vi vægt på at yde en god service.

  Vi holder til på Amager, hvorfra vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Kastrup, Hvidovre, Rødovre og adskillige andre steder.

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Se vores før-/ og efter-billeder

  Se vores resultater hos tidligere kunder nedenfor. Gulvene på billederne er blevet slebet og nogle også fået en lakbehandling.

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Finesse, detalje og kvalitet er altid i fokus hos os

  Afslibning af gulv med fokus på detaljerne

  ​Vi har stor ekspertise med slibning af gulve, og det kan være alle former for gulvafslibning. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt med en lettere afslibning af gulv, og man skal også passe på med hyppig gulvafslibning, da det kan slibe gulvet tyndt.

  Visse gulvtyper kan slet ikke tåle grovslibning. Det gælder især, hvis der er tale om et tyndt trægulv. Omvendt kan der ligefrem være behov for gulvafhøvling, hvis der er ujævnheder og hakker i overfladen. Det kræver naturligvis, at gulvet er tykt nok, og det bør ikke ske for ofte.

  Finesse, detalje og kvalitet er altid i fokus hos os i forbindelse med gulvslibning. Derfor får du også råd og vejledning af vores gulvmand. Desuden afslutter vi ikke opgaven, før vi er stolte af arbejdet, og før du er fuldt ud tilfreds. Vi er kort sagt et firma, som du kan regne med, og vores kunder skal kunne stole på os.

  Få en kvalitetsbevidst gulvsliber til gulvslibning

  ​Hvad koster gulvafslibning? Vores priser for gulvslibning afhænger af omfanget af gulvafslibningen. Dertil kommer dine ønsker til den efterfølgende overfladebehandling.

  Kontakt os for at få en snak med en kvalitetsbevidst gulvsliber. Samtidig kan du få råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede afslibning af gulv.

  Indhent tilbud