Gulvbehandling

Vi har fokus på god service og høj kvalitet, og vi har altid øje for detaljerne. Vi sikrer med andre ord, at det færdige trægulv bliver, som du ønsker.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Gulvbehandling med lak, lud eller olie med videre

  Vi har altid øje for detaljerne i vores arbejde

  ​Trænger boligen til en gulvbehandling? Så lad os gøre dine gulve flotte. Hos JB Gulventreprenør er vi eksperter i trægulve, og vi udfører gulvarbejde med stor faglig stolthed.

  Vi har fokus på god service og høj kvalitet, og vi har altid øje for detaljerne. Vi sikrer med andre ord, at det færdige trægulv bliver, som du ønsker.

  Vi ligger på Amager, og vi servicerer alle slags kunder i blandt andet Kastrup, Rødovre og Hvidovre samt adskillige andre steder.

  Gulvlakering

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Vi tilbyder både slibning og overfladebehandling

  Lak er den traditionelle overfladebehandling, og den er både slidstærk og rengøringsvenlig. Her kan du vælge mellem blandt andet mat, halvblank og blank lak.

  Lud er derimod et godt valg, hvis du ønsker at bevare træets lyse udtryk. Dog er lud typisk en forbehandling inden sæbe eller olie. Oliebehandling kan udføres med eller uden hvidpigmentering.

  Vi tager også gerne en snak om dine tanker, ønsker og drømme

  Vi tilbyder blandt andet:

  Vi tilbyder både afslibning af gulv og overfladebehandling, og vi giver gerne råd og vejledning. Finesse, detalje og kvalitet er nøgleord hos os ved enhver behandling af gulv. Derfor afslutter vi aldrig vores opgaver, før vi selv kan være stolte af vores arbejde, og før kunden er fuldt ud tilfreds med arbejdet.

  Få flere oplysninger om gulvbehandling

  ​Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om vores gulvbehandlinger og om vores priser. Vi tager også gerne en snak om dine tanker, ønsker og drømme.

  Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede gulvbehandling med for eksempel afslibning og overfladebehandling.

  Indhent tilbud