Gulvafhøvling

Finesse, detalje og kvalitet er altid i fokus hos os i forbindelse med gulvslibning. Derfor får du også råd og vejledning af vores gulvmand.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Vi høvler og sliber i høj kvalitet

  Vi udfører gulvarbejde med stor faglig stolthed

  ​Skal du have udført gulvafhøvling? Så lad os høvle og slibe dine gulve. Hos JB Gulventreprenør udfører vi alle former for gulvarbejde, og vi udfører altid vores arbejde med stor faglig stolthed.

  Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet. Derudover har vi altid sans for detaljerne. Det er din sikkerhed for, at det færdige gulvarbejde bliver som ønsket.

  Vi ligger på Amager, og vi servicerer kunder i blandt andet Kastrup, Rødovre, Hvidovre og adskillige andre steder.

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Se vores før-/ og efter-billeder

  Se vores resultater hos tidligere kunder nedenfor.

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Få en fagmand til at vurdere dine gulve

  Vi fjerner ujævnheder, skader og hakker i trægulvet

  ​Der kan være behov for gulvafhøvling, hvis der er ujævnheder eller skader i overfladen eller gamle fernis gulve. Gulvet skal slibes efter gulvafhøvlingen, men i mange tilfælde er det tilstrækkeligt at slibe gulvet.

  Et trægulv kan kun høvles og slibes et vist antal gange, før det bliver for tyndt. Derfor skal en fagmand som os vurdere, hvad der er bedst.

  Vi tilbyder professionel rådgivning, og vi tilbyder både afhøvling, afslibning og overfladebehandling samt reparation af gulve.

  Finesse, detalje og kvalitet er nøgleord hos os, og vores kunder skal kunne stole på os. Derfor afslutter vi aldrig en opgave og forlader stedet, før vi kan være stolte af vores arbejde, og før kunden er fuldt ud tilfreds.

  Hvad koster gulvafhøvling?

  ​Vores priser for gulvafhøvling afhænger af gulvets størrelse og stand. Dertil kommer ønsker og behov til overfladebehandling.

  Kontakt os for at høre mere og at aftale nærmere. Samtidig kan vi give et uforpligtende tilbud med en fair pris for at ordne gulvet.

  Indhent tilbud