Lakering af gulv

Vi tilbyder alle former for lakering af gulv. Vi tilbyder også råd og vejledning, så du vælger den rette lakering af gulvet.

Få et godt tilbud


  +7 års erfaring

  5 ud af 5 stjerner

  Vi kører først når du er glad

  Mat, halvblank eller blank lak

  Overfladebehandling udføres altid med faglig stolthed

  Er det blevet tid til lakering af gulv? Så lad os lakere dine gulve for dig. Hos JB Gulventreprenør udfører vi alle former for gulvarbejde, og det sker altid med stor faglig stolthed.

  Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet. Samtidig har vi sans for detaljerne. Det er din garanti for, at det færdige resultat bliver som ønsket.

  Vi ligger på Amager, hvorfra vi servicerer kunder i blandt andet Kastrup, Rødovre, Hvidovre og adskillige andre steder.

  Lak på gulv

  Hvad siger vores kunder?

  3byggetilbud

  ★★★★★

  Helt fantastisk stykke arbejde!!

  Jonathan har klaret nok den sværeste opgave jeg kunne forestille mig, i at skulle slibe vores gulve. De trængte til den helt store tur! Han kom til tiden, var meget hjælpsom og pædagogisk i vores kommunikation over sms og fik slebet vores gulve flot ned, til en rigtig god pris. Stor anbefaling fra min side af!

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Vi er meget tilfredse med JB Gulventreprenørs håndværk, vores gulve er blevet lige som vi ønskede. Samtidig er Jonathan meget fleksibel og nem at lave aftaler med. Kæmpe anbefaling herfra!

  ★★★★★

  Vores gulve er blevet vildt flotte!

  Vores gulve er blevet vildt flotte! Jonathan har lyttet til vores ønsker og opfyldt dem til fulde! Mega god service og god pris. Kæmpe anbefaling herfra.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Intet andet end perfekt

  Helt i top, professionelt arbejde. Jonathan ordnede vores plankegulve og dørtrin, og slutresultatet er intet andet end perfekt – ligesom vi ønskede det. Jonathan var super høflig og kommunikationen var god fra ende til anden. Skulle vores gulv en dag få brug for endnu en tur, vil vi klart benytte Jonathan igen. Intet andet end varme anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Professionel vejledning

  Jeg fik en super professionel vejledning af Jonathan, da jeg var i tvivl om hvilken behandling mine gulve skulle have – nu står de smukke og ligesom jeg havde drømt om . For den gode service og kompetente vejledning samt det flotte resultat kan jeg 100% anbefale JB Gulventreprenør.

  ★★★★★

  10 stjerner herfra

  Super arbejde og service! Gulvet blev som aftalt, og inden for den aftalte tid 🙏 10 stjerner herfra og kan hun anbefale til andre.
  Google

  ★★★★★

  De varmeste anbefalinger herfra

  Vores gulv er blevet så smukt! Vi kan ikke andet end at varmt anbefale JB Gulventreprenør. Ikke alene er vi mere end tilfredse med resultatet, men Jonathan var både enormt god i sin rådgivning, fleksibel og virkelig flink. De varmeste anbefalinger herfra.

  ★★★★★

  Pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel

  Kan varmt anbefale JB. JB er pligtopfyldende, høflig og meget fleksibel. Fornøjelse at arbejde med en håndværker, som bare leverer et fantastisk produkt.

  ★★★★★

  Fuldt ud tilfreds

  Vi har været fuldt ud tilfredse med gulvene og service. Gulvene er blevet SÅ flotte, og vil klart benytte Jonathan en anden gang! Varmeste anbefalinger.

  Se vores før-/ og efter-billeder

  Se vores resultater hos tidligere kunder nedenfor. 

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Før

  Efter

  Vi tilbyder alle former for lakering af gulv

  Lak er nemt, slidstærkt og rengøringsvenligt

  Gulvlakering er en traditionel og meget udbredt overfladebehandling, fordi lak er nemt, slidstærkt og rengøringsvenligt. Du kan vælge mellem blandt andet:

  Vi tilbyder alle former for lakering af gulv, og vi udfører også gerne den forudgående gulvslibning. Vi tilbyder råd og vejledning, så du vælger den rette afslibning og lakering af trægulv.

  Finesse, detalje og kvalitet er grundstenene i virksomheden. Derfor afslutter vi aldrig en opgave, før vi kan være stolte af vores arbejde, og før vores kunder også er tilfredse. Vi er med andre ord en gulvvirksomhed, som du kan stole på.

  Få et uforpligtende tilbud på lakering af gulv

  ​Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og om vores priser for lakering af gulve.

  Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit gulv og for at få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for lakering af gulv.

  Indhent tilbud